Tarieven

Wij zijn open en eerlijk over onze tarieven, want we houden van heldere afspraken. Google maar eens naar advocatentarieven of bekijk websites van andere kantoren. Veel kantoren maken niet bekend welk tarief ze hanteren. En de prijs telt ook, toch?

Tarieven per 1 juli 2019

  1. Advocaat Familierecht en mediation € 185,00
  2. Business Mediation € 225,00
  3. Advocaat overige rechtsgebieden € 225,00
  4. Advocaat-stagiaire € 185,00
  5. Jurist(e) € 165,00

Bij ons geen kantoorkosten, want dat is niet meer van deze tijd. De tarieven zijn exclusief btw en kunnen jaarlijks per 1 januari worden herzien.

Vaste prijzen en maatwerk

Voor zaken die zich daartoe lenen, kunt u met ons een vaste prijs afspreken. Informeer naar de mogelijkheden bij de behandelend advocaat.

Geen no cure no pay

Wij mogen van de Nederlandse Orde van Advocaten geen no cure no pay afspraken maken. Wel kunnen we afspraken maken over een lager uurtarief met een extra opslag bij een goede afloop van de zaak, de zogenoemde succes fee.

Speciaal incassotarief

Laat het incasseren van uw facturen aan ons over. Wij zijn snel, daadkrachtig en deskundig, en proberen de kosten altijd te verhalen op de debiteur. Als dat lukt, dan kost onze bijstand u per saldo niets! Vraag gerust naar onze incassotarieven. Lees meer over onze specialiteit incasso.

Vrije advocaatkeuze rechtsbijstandsverzekeraars

Als uw rechtsbijstandsverzekeraar toestemming geeft een advocaat in de arm te nemen, proberen ze uw zaak onder te brengen bij kantoren waarmee zij (prijs)afspraken hebben. U bent niet verplicht zo’n advies op te volgen. Kies dus gerust voor een vertrouwde advocaat bij u in de buurt. De verzekeraar neemt de kosten vervolgens voor zijn rekening.
Wilt u dat wij uw zaak behandelen? Neem dan contact op en wij stemmen het vervolgens af met uw verzekeraar. Heeft u behoefte aan een second opinion over zaken die uw rechtsbijstandsverzekeraar in behandeling heeft. In de polisvoorwaarden is meestal opgenomen dat kosten van een dergelijk advies worden vergoed.

Gefinancierde rechtsbijstand

In bepaalde gevallen kunnen particulieren in aanmerking te komen voor zogenoemde gefinancierde rechtshulp, een subsidieregeling van de overheid. Dit is afhankelijk van (de hoogte van) inkomen en vermogen. Door de afnemende vergoedingen voor deze ‘pro deo advocatuur’ werken wij niet zonder meer op toevoegingsbasis. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor in voorkomende gevallen, een zaak slechts in behandeling te nemen op basis van een vaste prijs of ons standaard uurtarief.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2019 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.