Wij worden
Lees meer

Juridische menukaart SteentjesWoltersMulder

1. Vaste prijzen

Prijzen zijn excl. BTW, tenzij anders aangegeven met een *

Arbeidsrecht

Beoordelen arbeidsovereenkomst € 350,00
Opstellen arbeidsovereenkomst € 500,00
Beoordelen beëindigingsovereenkomst* € 350,00
Beoordelen beëindigingsovereenkomst + sociaal plan* € 600,00
Beoordelen beëindigingsovereenkomst + CAO* € 600,00
Beoordelen beëindigingsovereenkomst + sociaal plan en CAO* € 750,00
Opstellen beëindigingsovereenkomst € 500,00
Beoordelen concurrentie- en relatiebeding € 250,00
Opstellen concurrentie- en relatiebeding € 350,00
Opstellen bedrijfsreglement € 950,00
Opstellen social media reglement € 500,00

Familierecht en mediation

Scheidingsmediation zonder kinderen (vFAS advocaat)* € 2.950,00
Ouderschapsplan* € 250,00
Berekening kinderalimentatie* € 475,00
Berekening partneralimentatie* € 475,00
Check/beoordeling kinderalimentatie* € 325,00
Check/beoordeling partneralimentatie* € 325,00
Procedure wijziging kinderalimentatie* € 1.750,00
Procedure wijziging partneralimentatie* € 1.750,00
Procedure vervangende toestemming paspoort/vakantie* € 1.500,00
Procedure vervangende toestemming verhuizing* € 1.500,00
Procedure ontkenning vaderschap* € 1.750,00
Gerechtelijke vaststelling vaderschap* € 1.750,00

NB: griffierecht, kosten uittreksels, deurwaarderskosten en andere externe kosten zijn niet inbegrepen. Een procedure omvat één zitting in Zutphen (rechtbank Gelderland). Voor meerdere zittingen of één of meerdere zittingen bij andere rechtbanken geldt een meerprijs op basis van het standaard uurtarief van € 209,00 excl. BTW.

Scheidingsmediation zonder kinderen
De module scheidingsmediation zonder kinderen geldt niet voor ondernemers, echtgenoten gehuwd onder huwelijkse voorwaarden en zaken met een internationaal karakter. Deze module omvat een kennismakingsgesprek op kantoor van max. 30 minuten, maximaal vier besprekingen van anderhalf uur elk, het opstellen van verslagen, het opstellen van een convenant, het opstellen en indienen van een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding en de inschrijving van de echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand.

Buiten het vaste tarief
Afhankelijk van de omstandigheden, bijvoorbeeld indien u minderjarige kinderen heeft, is het mogelijk het basispakket mediation echtscheiding aan te vullen met de de modules ouderschapsplan, berekening kinderalimentatie (zie vaste prijzen) en het voeren van extra gesprekken op basis van het standaard uurtarief van € 209,00 excl. BTW.

Berekening of check/beoordeling kinderalimentatie
Dit tarief geldt niet voor ondernemers en zaken met een internationaal karakter (prijs op aanvraag).

Berekening of check/beoordeling partneralimentatie
Dit tarief geldt niet voor ondernemers en zaken met een internationaal karakter (prijs op aanvraag).

Algemeen
Naast het honorarium dient u nog rekening te houden met de volgende kosten:

Kosten uittreksels circa € 13,00 per stuk
Griffierecht rechtbank circa € 288,00
Notariskosten bij overdracht woning of aandelen

Huur en vastgoed

Beoordelen huurovereenkomst € 350,00
Opstellen huurovereenkomst € 500,00
Verstekprocedure wanbetaling (ontbinding en ontruiming) € 350,00

Faillissementen

Faillissementsaanvraag debiteur (incl. één zitting) € 750,00
Faillissementsaanvraag debiteur (excl. zitting) € 450,00
Advies/bijstand eigen aangifte faillissement € 350,00

NB: griffierecht, kosten uittreksels kvk en/of GBA, deurwaarderskosten en andere externe kosten zijn niet inbegrepen. De module incl. zitting betreft één zitting in Zutphen (rechtbank Gelderland). Voor meerdere zittingen of één of meerdere zittingen bij andere rechtbanken geldt een meerprijs op basis van het standaard uurtarief.

Contracten

Beoordelen algemene voorwaarden (screening) € 475,00
Opstellen algemene voorwaarden € 975,00
Beoordelen overeenkomst/akte op aanvraag
Opstellen overeenkomst/akte op aanvraag

Beslaglegging 

Conservatoir beslag op roerende en onroerende zaken, onder banken en onder andere derden m.u.v. loonbeslag (opstellen en indienen verzoekschrift, contact deurwaarder) € 450,00
Overige beslagen op aanvraag

NB: Bij de werkzaamheden conservatoir beslag zijn externe kosten, zoals griffierecht, kosten uittreksels kvk en/of GBA en deurwaarderskosten, niet inbegrepen.

 

2. Bijzondere diensten

Ondernemersgesprek

Kosteloos

Geen vast ondernemersspreekuur maar altijd en overal de mogelijkheid van een eerste kosteloos en oriënterend gesprek voor ondernemers. U kunt op afspraak langskomen op kantoor of uw vraag telefonisch of per e-mail voorleggen. Is uw bedrijf in Lichtenvoorde of omstreken gevestigd dan komen wij desgewenst bij u langs. Maximaal 30 minuten per afzonderlijke kwestie.

Eerste Hulp bij Arbeidszaken (EHBA)

Kosteloos

Onze arbeidsrecht advocaat helpt u kosteloos op weg in iedere arbeidszaak. U kunt onze specialist telefonisch of per e-mail raadplegen over een beginnende kwestie. Of gewoon om alvast te weten hoe u een dossier kunt opbouwen met het oog op een dreigend conflict. Is uw bedrijf in Lichtenvoorde of omstreken gevestigd dan komt onze advocaat desgewenst bij u langs. Maximaal 30 minuten per afzonderlijke kwestie.

Abonnement HR Ondersteuning

€500,00

Altijd de mogelijkheid van ruggespraak met uw eigen arbeidsrecht advocaat. Over allerhande HRM vraagstukken met juridische aspecten. Domme vragen bestaan niet. Een jaar lang telefonische eerstelijnsadviezen (max. 15 minuten per vraag/kwestie). Een voorafgaand kennismakingsgesprek op uw bedrijf is inbegrepen.

Kennismakingsgesprek familieadvocaat/mediator

Kosteloos

Bent u op zoek naar een deskundige en vertrouwde advocaat om uw echtscheiding te regelen? Of overweegt u te gaan scheiden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met onze familierecht advocaat/mediator. U krijgt alvast enige informatie en dan kunt u onderzoeken of u een klik met haar heeft. Achteraf beslist u dan of u haar de opdracht gunt. Wel zo prettig, zeker als het om emotionele aangelegenheden gaat.

 

3. Bijzondere bepalingen/voorwaarden

A)
Onze vaste prijzen zijn indicatief en niet bindend. In beginsel zijn wij bereid om deze prijzen te hanteren maar wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor daar in voorkomende bijzondere gevallen vanaf te wijken. Dit kan bijvoorbeeld het geval  zijn als een kwestie vooraf door onze advocaat als bijzonder omvangrijk of ingewikkeld wordt aangemerkt. Een overeenkomst ontstaat pas als wij dit aan u hebben bevestigd.

B)
Onze kosteloze diensten zijn uitsluitend oriënterend. Uiteraard proberen wij u verder te helpen en richting te geven maar er worden geen definitieve adviezen gegeven en u kunt daaraan dan ook geen rechten ontlenen.

C)
Diensten met de genoemde vaste prijzen zijn excl. BTW en gelden uitsluitend op voorwaarde dat er vooraf en ineens wordt betaald.

D)
De vaste prijzen gelden alleen voor binnenlandse aangelegenheden. Gaat het om een internationale kwestie dan is de prijs altijd op aanvraag.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2019 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.