Wij worden
Lees meer

Over ons

Eef, Mieke en Daphne zijn geboren en getogen Achterhoekers. Niek groeide op in Nijmegen, maar woont al geruime tijd in Winterswijk. En Yetis is geboren en getogen in ‘onze’ juridische (hoofd)stad Zutphen. Die dagelijkse verbondenheid met deze regio ervaren wij als een groot voordeel. Ten eerste begrijpen wij de Achterhoekse mentaliteit en ten tweede spreken en/of verstaan we de spreektaal.

Centraal in de Achterhoek

Wij werken vanuit een fraai kantoorpand in Lichtenvoorde. Met de keuze voor deze locatie in de Oost-Achterhoek herkent u de binding met onze prachtige grensstreek. Cliënten komen vooral uit de omliggende gemeenten; Oost Gelre, Winterswijk, Aalten, Berkelland, Oude IJsselstreek, Bronckhorst, Montferland en Doetinchem.

We werken in toenemende mate voor Duitse ondernemers die zaken doen in Nederland.

Eerst kennismaken?

Eerst kennismaken en aftasten of de klik er is? Een eerste afspraak van zo’n half uur is gratis. Dat gesprek kan bij ons op kantoor plaatsvinden of bij de ondernemers op locatie. Wilt u gebruik maken van onze diensten, dan staan wij u graag bij en maken heldere afspraken over de kosten.

Gegarandeerde kwaliteit

Ons kantoor is aangesloten bij beroepsorganisaties, specialisatie- en belangenverenigingen:

  • Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA)
  • Vereniging van Insolventierecht Advocaten (INSOLAD)
  • Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS)
  • Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
  • Industriële Kring Groenlo-Lichtenvoorde (IKGL)
  • VNO-NCW Achterhoek (VNO-NCW)
  • Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK)
Bekijk en/of print onze digitale brochure

Geschillenregeling

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dan kunt u gebruik maken van onze interne klachtenregeling. Bekijk deze regeling eventueel op onze website. Leidt deze procedure uiteindelijk niet tot een oplossing die bevredigend is, wendt u dan tot de Geschillencommissie Advocatuur. Ons kantoor is aangesloten bij deze externe klachtencommissie.

Vriendelijke tarieven

Vergelijk onze tarieven gerust met die van grote gespecialiseerde advocatenkantoren. Hoe kunnen wij goedkoper zijn en toch effectief? Wij werken simpelweg heel efficiënt. Zoekt u een advocaat in de Achterhoek? Let dan niet alleen op de prijs, maar onderzoek ook wát u ervoor krijgt. Onze  prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend!

Lees meer over onze tarieven

Sponsoring

Met volle overtuiging sponsoren wij een aantal Achterhoekse (sport)verenigingen en tonen daarmee onze maatschappelijke betrokkenheid! Wij sponsoren:

De Graafschap, SV Longa’30, SV Grol, FC Winterswijk (voetbal), Longa’59 (volleybal), LTC De Kei (tennis) en Litac (dynamic- en tafeltennis).

Bovendien zijn wij lid van de businessclubs van De Graafschap, Longa’30, S.V. Grol en FC Winterswijk. Verder zijn wij sponsor van het Seesing Tournament (jeugdvoetbaltoernooi) in Zieuwent en het jaarlijkse muziekevenement Reurpop in Ruurlo en ondersteunen wij als ‘stormgenoot’ Theater De Storm in Winterswijk.

 

 

NOVAINSOLADvFASmfn_register_logojira-logoIKGLvno-ncw-midden

 

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2019 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.