SWM Advocaten deelnemer Startersevent Achterhoek op 7 maart a.s.

Op 7 maart a.s. wordt er door het ROZ (Regionaal Orgaan Zelfstandigen) in samenwerking met alle Achterhoekse gemeenten het ‘Startersevent Achterhoek’ georganiseerd. Het event zal plaatsvinden  van 13.30 – 17.00 uur in het gemeentehuis van Bronckhorst in Hengelo (Gld). Iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen of de afgelopen drie jaar gestart is, is van harte welkom.

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen in één middag op één plek met dit gratis Startersevent”, aldus Mariël Analbers, startersadviseur bij ROZ.

Willem Buunk, wethouder gemeente Bronckhorst, verzorgt de opening. Startende ondernemers kunnen kennis opdoen in enkele powersessies over startersthema’s als social media, klantenwerving en fiscale en juridische aandachtspunten. SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators verzorgt de workshop over juridische aandachtspunten voor starters.

Daarnaast is er een kennisplein met organisaties en bedrijven waar de starters met al hun vragen terecht kunnen. Naast ROZ en uiteraard SWM zijn de volgende organisaties en bedrijven aanwezig: Alfa Accountants en Adviseurs, Finsalus verzekeringen, Go 4 Goals Online Marketing, Ondernemende helden (Day for Change), NickLink, Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek, De Startversneller en ZZP Nederland. Bezoekers kunnen bij Sjoukje Geelink van LOenCO fotografie gratis een professionele profielfoto laten maken. Uiteraard is er ook gelegenheid om te netwerken en andere starters te ontmoeten. Voor inspiratie zorgen Erik Legters van Distilleerderij De Bronckhorst, Iris Hulsteijn van Visser Mode en Pim Michels van Go 4 Goals Online Marketing en Lederhosenwinkel.nl, ambassadeurs van het startersevent. Zij zijn nog niet zo lang geleden zelf gestart met een bedrijf en delen hun ervaringen en tips.

Denk jij na over het starten van een eigen bedrijf? Of ken je iemand met ondernemersplannen? Deelname aan het Startersevent is gratis. Kom langs bij onze stand en maak kennis met onze juristen! Ook kun je kans maken op een gratis juridische bedrijfsscan voor jouw bedrijf. Meer informatie en aanmelden kan via de website van ROZ: www.rozgroep.nl/startersevent2019.

Graag tot ziens op 7 maart a.s.!

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2019 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.