Landelijke dag van de scheiding: gratis echtscheidingscheck!

Op vrijdag 13 september a.s. organiseert de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators, kortweg vFAS genoemd, de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’. Iedereen die meer wil weten over dit onderwerp kan vrijblijvend terecht bij één van de kantoren die zijn aangesloten bij de vFAS.

Kosteloos advies over scheiden
Tijdens de Dag van de Scheiding openen veel advocaten en advocaten-scheidingsmediators van de vFAS hun deuren, zodat mensen vrijblijvend kennis kunnen maken. Daarnaast is het mogelijk een gratis echtscheidingscheck uit te laten voeren. Ook kunnen vragen worden gesteld en kan meer informatie worden verkregen over het onderwerp ‘scheiden’. Het kosteloos ingewonnen advies van de vFAS advocaat-mediator geeft inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden.

Uit elkaar, met respect voor elkaar
Een echtscheiding behoeft niet uit te monden in een vechtscheiding. De vFAS vraagt landelijk aandacht voor de noodzaak van deskundige begeleiding. Eventuele betrokken kinderen hoeven zo niet de dupe van de scheiding te worden. Het motto van de vFAS is dan ook ‘uit elkaar, met respect voor elkaar’.

Over de vFAS en SteentjesWoltersMulder
Het merendeel van de aangesloten vFAS-leden is ook gespecialiseerd advocaat-scheidingsmediator. Deze beschikt, naast kennis op het relationele- en emotionele gebied en het gebied van kinderen, ook over de benodigde actuele juridische kennis om de echtscheiding goed te kunnen begeleiden. Het belang daarvan wordt nogal eens onderschat. Te denken valt aan onderwerpen als alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplan. De bij de vFAS aangesloten advocaat-mediator in de regio Oost-Achterhoek, Mieke Mulder, biedt u op 13 september a.s. van 08:30 tot 17.00 uur de gelegenheid tot een kosteloos oriënterend gesprek van maximaal een half uur.  Om een eventuele wachttijd te voorkomen, verzoek ik u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Tel.: 0544-397200 of e-mail: mulder@steentjeswoltersmulder.nl.

Voor meer info: www.dagvandescheiding.nl

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2019 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.