Kerstballen en oliebollen!

Hallo allemaal!

Kerstballen en oliebollen. Ze zijn er bijna weer. Zo op de valreep laten wij graag nog even van ons horen en sluiten wij het jaar af met een kort positief bericht.

Hoe gaat het met jullie? Gelukkig gaat het de meeste ondernemers zakelijk weer voor de wind en in 2018 belooft deze wind nog harder te gaan waaien. Mocht het nodig zijn dan staan wij jullie het komende jaar graag weer terzijde als er toch een juridische storm mocht opsteken of, beter nog, om met gericht advies vooraf slecht weer te voorkomen. En dat doen wij dan zoals vanouds, dat wil zeggen persoonlijk, voortvarend en zonder poespas.

En wat zijn onze plannen? Om aan de toenemende vraag naar goed juridisch advies tegemoet te komen, hopen wij ons team het komend jaar verder uit te breiden met een advocaat en/of een juridisch medewerker en zullen wij worden ondersteund door jonge en enthousiaste student-stagiaires. Ook zullen wij verder invulling gaan geven aan onze nieuwste specialismen internetrecht en business mediation. In onze nieuwsbrieven houden wij jullie graag op de hoogte.

Genoeg voor nu …. Wij wensen jullie heerlijke feestdagen en een prettige jaarwisseling. Geniet ervan met volle teugen.

Hartelijke groet,
Team SteentjesWoltersMulder

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2018 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.