Juristen die iets hebben met de Achterhoek … Wake up!

Stel je bent op zoek naar een baan als advocaat of juridisch medewerker en je hebt iets met de Achterhoek … En je vind het daarnaast ook nog eens leuk om te netwerken? Wake up … en ga er maar eens goed voor zitten.

Ons kantoor, SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators in Lichtenvoorde, werkt voornamelijk voor ondernemers. Wij adviseren, procederen en treden op als mediator in zakelijke conflicten. Wij onderscheiden ons door voortdurende specialisatie van onze advocaten. Wij lopen voorop in automatisering en digitalisering, vinden snelheid van handelen erg belangrijk evenals een goed en plezierig contact met cliënten en eigen collega’s. Onze uitvalsbasis is een modern kantoorpand op bedrijventerrein ‘Lindebrook’.

Vanwege de groei van ons kantoor hebben wij twee vacatures. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

ADVOCAAT-MEDEWERK(ST)ER

in het bezit van een stageverklaring, bij voorkeur met enkele jaren praktijkervaring. Je zult hoofdzakelijk werkzaam zijn op het gebied van het contracten- en verbintenissentrecht en het ondernemingsrecht. Kennis en ervaring op één van deze rechtsgebieden is gewenst.

en een

JURIDISCH MEDEWERK(ST)ER 

Afgestudeerd civiel jurist(e), bij voorkeur met stage- en praktijkervaring in de juridische sector. Je zult in eerste instantie breed worden ingezet, mede ter ondersteuning van onze advocaten. Als het tussen jou en ons ‘klikt en werkt’ dan is het op langere termijn eventueel mogelijk om de beroepsopleiding te volgen en te worden opgeleid tot advocaat.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je binding met onze mooie regio? Stuur dan jouw sollicitatie naar SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators, t.a.v. mevrouw N. Willems, Postbus 24, 7130 AA Lichtenvoorde. Bij voorkeur per e-mail naar het adres: willems@steentjeswoltersmulder.nl. Voor nadere inlichtingen kun je bellen met ons kantoor (0544-397200) en vragen naar Mieke Mulder.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2018 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.