Droombaan: advocaat in de Achterhoek!

Ben jij op zoek naar een baan als advocaat in de Achterhoek? En vind je het daarnaast leuk om te netwerken? Dan ga er maar eens goed voor zitten.

Ons kantoor, SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators in Lichtenvoorde, werkt voornamelijk voor ondernemers. Wij adviseren, procederen en treden op als mediator in zakelijke conflicten. Wij onderscheiden ons door voortdurende specialisatie van onze advocaten. Wij lopen voorop in automatisering en digitalisering, vinden snelheid van handelen erg belangrijk evenals een goed en plezierig contact met cliënten en eigen collega’s. Onze uitvalsbasis is een modern kantoorpand op bedrijventerrein ‘Lindebrook’.

Vanwege de groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een

ADVOCAAT-MEDEWERK(ST)ER

in het bezit van een stageverklaring, bij voorkeur met enkele jaren praktijkervaring. Onze nieuwe collega zal werkzaam zijn op het gebied van het contracten- en verbintenissentrecht en het ondernemingsrecht. Kennis en ervaring op één van deze rechtsgebieden is gewenst. Maar ben je ‘gewoon’ een juridisch en commercieel talent schroom dan niet om te reageren!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je ook nog binding met onze mooie regio? Stuur dan jouw sollicitatie naar SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators, t.a.v. mevrouw mr. M. Mulder, Postbus 24, 7130 AA Lichtenvoorde. Bij voorkeur per e-mail naar het adres: mulder@steentjeswoltersmulder.nl. Ook voor nadere inlichtingen kun je bellen met ons kantoor (0544-397200) en vragen naar Mieke Mulder.

 

 

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2018 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.