Wij worden
Lees meer

Faillissementen

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van insolventie (faillissementen en alles wat daarmee te maken heeft). Onze specialisten treden op als curator in faillissementen maar zitten ook geregeld aan de andere kant van de tafel als er bijvoorbeeld onderhandeld moet worden over een overname vanuit een failliete boedel. Zij weten derhalve hoe ‘het spel’ gespeeld moet worden, wat de spelregels zijn, wat wel of niet haalbaar is.

Eef Steentjes en Niek Cornelissen zijn lid van INSOLAD, een specialisatievereniging voor (ervaren) insolventierechtadvocaten/curatoren. Samen vormen zij het insolventieteam binnen SteentjesWoltersMulder. Zij worden daarbij ondersteund door Monique van Vrouwerff, een deskundig faillissementsmedewerkster. Vanuit onze ruime ervaring en deskundigheid zijn wij ook de juiste adviseur en sparringpartner voor bedrijven in financieel zwaar weer.

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2019 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.