mr. A.M.G. (Daphne) Geeraths

  • Studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen
  • Afstudeerrichting Civiel recht.
  • Afgestudeerd en mr. titel behaald in 2012.

Daphne Geeraths heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, afstudeerrichting civiel recht. In 2010 is Daphne tijdens haar studie gestart als juridisch medewerkster op een kantoor in Winterswijk. In 2012 heeft ze haar rechtenstudie met succes afgerond en is zij beëdigd als advocaat. Per 1 augustus 2015 is Daphne als advocaat in dienst getreden bij SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators, waar zij per 1 juli 2018, na een korte uitstap als accountmanager bij een netwerkorganisatie, teruggekeerd is als juriste.

Daphne is een getogen Achterhoekse en woonachtig in Ruurlo. Zij heeft enkele jaren in Vreden (Duitsland) gewoond en daar haar gymnasium behaald. Zij is dus ook goed bekend met de Duitse taal. Daphne zal zich samen met collega Yetis Cenik toeleggen op de algemene civiele praktijk. Daarnaast zal zij namens het kantoor ook veelvuldig ‘buiten de deur’ te zien zijn, zoals bij zakelijke netwerkbijeenkomsten en andere activiteiten.

Neem contact met mij op 0544 - 39 72 00
mr. A.M.G. (Daphne) Geeraths Specialisaties
Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
SteentjesWoltersMulder Zilverlinde 1
7131 MN Lichtenvoorde
Postadres Postbus 24
7130 AA Lichtenvoorde
© 2019 - SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators - Advocatenkantoor uit de Achterhoek heeft haar website laten maken door Ebbers Media.